IronFlex typ 2 ställageskydd

Slitstarkt påkörningsskydd för pallställ

Vår helt nya design är det starkaste ytmonterade ställageskyddet på marknaden. Med hjälp den energiabsorberande funktionen i SlowStop tillsammans med en speciellt skapad horisontell adapter har vi skapat ett ställageskydd med oöverträffad kapacitet. Betongankarna är helt skyddade från påkörning av gaffeltruck och hålls även utom räckhåll från påkörning vid manövrering runt skyddets ände. Skyddet anpassas med enkelhet mot valfri längd av pallställ eller truckgång. Använd detta modulära påkörningsskydd för att undvika skador från gaffeltruckar som kan leda till rasande pallställ, dyra reparationer, driftstopp och sanktioner från Arbetsmiljöverket.

Den här typen av skydd är starkare än vanliga stålrör med svetsad fotplatta och kommer motverka konstant skada, underhåll och utbyte. IronFlex typ 2 ställageskydd är idealiskt mot tung trucktrafik. För skydd mot lättare trucktrafik, se vårt IronFlex typ 1 ställageskydd.

Höjden till det horisontella rörets (Ø 101,6 mm) centerlinje är 185 mm. Den låga foten kan placeras direkt under eller i nära anslutning till pallställets ände och maximerar på så vis den tillgänglig golvytan.

Kontakta oss för anpassade storlekar, vi skapar enkelt ett påkörningsskydd för att möta just dina behov. Vi kan även böja skyddet runt änden på ställaget med armbågskoppling och skydda även vid lastning i och ur ställaget.

Produkten levereras med två års garanti.

Kulör: Signalgul RAL 1023 och svart RAL 9003.

Diameter: 101,6 mm

Total höjd: 235 mm

Vikt: 32 kg + 14kg/m stålrör

Energiabsorption: 11734 Joule vid 45° påkörning.

Optimal temperatur: -40° C till 70° C

Ytbehandling på rör: Varmförzinkning och miljövänlig pulverlack

Ytbehandling på delar av gjutjärn: Miljövänlig pulverlack

Stoppskruvar: M16 (insex 8)

Ankarskruvar: 8 st M14x130 mm

Ändhatt: Svart plast

Relaterade produkter