RSS-2000

Världens mest avancerade och pålitliga barriär.

RSS-2000 wedgebarriär säkerställer snabb, smidig och problemfri drift i alla klimat och är upptagen på USAs Försvarsdepartements lista över godkända HVM-barriärer.

 

Beprövad i bland annat Alaska & Ryssland. Smidig installation och lågt underhåll resulterar i en lägre total livscykelkostnad. Den robusta och galvaniserade konstruktionen i kombination med komponenter som klarar att köras under vatten ger en oslagbart lång och pålitlig livslängd.

Läs mer

Världens mest avancerade och pålitliga barriär.

Upptagen på USAs Försvarsdepartements lista över godkända HVM-barriärer.

RSS-2000 wedgebarriär säkerställer snabb, smidig och problemfri drift i alla klimat. Beprövad i bland annat Alaska & Ryssland. Smidig installation och lågt underhåll resulterar i en lägre total livscykelkostnad. Den robusta och galvaniserade konstruktionen i kombination med komponenter som klarar att köras under vatten ger en oslagbart lång och pålitlig livslängd.

Modell:

Egenskaper:

Användarvänlig och anpassningsbar

Wedgebarriärerna från RSSI är de mest avancerade barriärerna på marknaden med PLC-kontroller som möjliggör fullständig integration i ditt system för åtkomstkontroll. Barriärerna manövreras med enkelhet via tydliga tryckknapp- och pekskärmskontroller.

Snabb installation

Varje barriär som levereras är fullt monterad, har genomgått FAT och är rationellt hanterbar. En installationstid på endast 1-2 arbetsdagar innebär stora besparingar.

Grunt fundament

Fundamentet som krävs är endast 610 mm djupt och kan vanligtvis placeras ovanför rör, fiber, VA och liknande nedgrävd infrastruktur.

Driftsäker i alla väder

Korrekt konfigurerad fungerar barriärerna från RSSI under extremt varma och kalla förhållanden. RSS-2000 installeras helt i nivå med underlaget och är säker för snöröjning med både slunga och plog. IP-67 är standard, IP-68 finns som tillval.

Lågt underhåll

Alla Wedgebarriärerna från RSSI drivs helt och hållet elektromekaniskt och använder beprövat pålitliga servoställdon som minimerar drift- och underhållskostnader vanligtvis associerade med hydrauliska system.

Följer stränga standarder

RSS-2000 klarar eller överträffar samtliga kategorier i normerna DOS K12 och ASTM F2656 M50. Mer än 14 års erfarenhet av alla elektromekaniska barriärer och deras integration.

Branschledande support

Under hela installationsprocessen och under systemets livslängd är den samlade expertisen hos RSSI bara ett telefonsamtal bort. Med utbildade experter på plats lokalt erbjuds en oöverträffad servicenivå.

Framtidssäker

När tekniken går framåt följer produkterna från RSSI med. Barriärerna är designade särskilt med teknikutvecklingen i åtanke. De interna komponenterna byts eller uppgraderas med lätthet utan att hela barriären behöver demonteras. RSSI har framgångsrikt eftermonterat dussintals av sina äldre barriärer med sin senaste servoteknologi. Detta kräver inga markarbeten och kostar bara en bråkdel jämfört med en helt ny barriär.