Bang(s) for the Buck.

Wopio presenterar marknadens starkaste golvmonterade påkörningsskydd – SlowStop.

Läs merKostnadsfri analys!

Kostnadsfri riskanalys.

Just nu erbjuder Wopio en kostnadsfri riskanalys av verksamheten på plats i era lokaler med omgivning. Där går vi tillsammans igenom de vanliga riskzonerna och tittar på hur flödet av maskiner, fordon och människor ser ut för att på bästa sätt kunna hjälpa er att säkerställa driften av verksamheten och tryggheten för medarbetarna.

Har du några frågor, kontakta gärna mig!

Mikael Mattson
Grundare / Försäljningschef

Jag vill göra en riskanalys!

SlowStop
– marknadens starkaste.

Fördel #1

Rätt lösning sparar pengar

Bra påkörningsskydd är avgörande för en säker verksamhet. Onödiga skador och driftstopp är både kostsamt och bidrar till en otryggare arbetsplats. Med rätt analys, dimensionering och livslängdsberäkning hjälper vi dig att få en hållbar lösning som kan användas lång tid framöver. Så kan ni fokusera på er verksamhet istället för reparationer och onödiga kostnader.

Testa själv

Använd vår kalkylator. Är SlowStop något för er?

Fördel #2

Patenterad teknik

Den patenterade återfjädrande pollaren SlowStop är marknadens starkaste golvmonterade påkörningsskydd. SlowStop minimerar dina drift- och underhållskostnader genom sin unika energi-absorberande funktion. Vid påkörning tillåts SlowStop svikta ca 20 grader innan den blir stum. På detta vis minskar kraften som leds ned i bjälklaget och infästningarna hålls intakta.

Fördel #3

Säkrare arbetsplatser – i rätt ordning

Genom åren har vi i Sverige utvecklat bra regelverk och rekommendationer om hur man ska hantera teknisk utrustning som maskiner, kranar och truckar. Ofta handlar det om hur man skyddar individer och utrustning när eventuella tillbud inträffar. På Wopio vill vi istället förebygga olyckorna och erbjuder därför robusta påkörningsskydd av hög kvalitet som minimerar riskerna för tillbud vid exempelvis arbete med truck. Vi vågar påstå att många av de rekommendationer och regler som finns idag skulle vara irrelevanta med rätt typ av påkörningsskydd.

Vill du veta mer?

CASE

Epiroc säkrar verksamheten
med SlowStop.

När Epiroc år 2014 såg över alternativ för att skydda en affärskrritisk argontank föll valet på SlowStop. Idag, sju år senare står samma pollare kvar och även om det har skett påkörningar har man lyckats undvika dyra reparationer och driftstopp.